Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
085 30 31 506

Adres

Powersplus
Donkere Spaarne 26 rd
2011 JG HAARLEM

 Contact: 085 30 31 506

Zon en media
SPECTACULAIRE GROENE BILLBOARDS

ZON & MEDIA

Combineer groene energie met krachtige media exposure
SPECTACULAIRE GROENE BILLBOARDS

  • Nieuw netwerk van spectaculaire billboards.

  • Campagneperiode flexibel.

  • Lange termijn branding mogelijk.

  • Uitsluitend op top locaties in de Randstad.

  • Top locaties in West –Europese steden beschikbaar.

  • 85% netto mediaopbrengst naar verduurzaming vastgoed.

Op 10 mei ondertekenden Bleekemolens Race Planet Delft, Greenchoice, Meewind en de gemeente Delft de ‘Solar Deal Bleekemolens Race Planet Delft’. In deze e-deal worden afspraken gemaakt over het plaatsen van zonnepanelen op het dak van Bleekemolens Race Planet Delft.

Met de installatie van de zonnepanelen wordt circa 20% van het elektriciteitsverbruik van Race Planet opgewekt. Dit levert naar verwachting een CO2 reductie op van 34,2 ton per jaar. Met de opbrengsten verdient Bleekemolens Race Planet Delft de aanschaf van de zonnepanelen terug in een periode van 3 jaar. Voor zover de zonnepanelen niet toereikend zijn, zal Race Planet gebruik gaan maken van groene energie.

Coureur Sebastiaan Bleekemolen, directeur van Bleekemolens Race Planet reageert verheugd: “Verduurzaming staat hoog op onze prioriteitenlijst. De plaatsing van de zonnepanelen op ons pand in Delft is de volgende stap in dit traject. Afgelopen maand zijn immers onze schonere LPG karts in gebruik gegaan. Daarnaast zijn wij ambassadeur van de 80 Day Race, een duurzame race om de wereld. De tijd om vooruit te kijken is gekomen. Wij zijn het aan onszelf en onze kinderen verplicht de aarde op een goede manier achter te laten en door te geven.”

Op het pand langs de A13 hangt een enorm reclamedoek om zonne-energie en de campagne Delft wordt Groen te promoten. Met deze campagne werkt Delft samen met haar inwoners en partners aan een 100% energieneutraal Delft in 2050.

Solar Deal Bleekemolens Race Planet Delft is een concrete uitwerking van het project Delft Solar City dat als doel heeft om duurzame energie lokaal op te wekken door de installatie van zonnepanelen op gebouwen binnen de gemeente Delft.

Met het sluiten van E-Deals maakt de gemeente met lokale partners concrete afspraken die bijdragen aan de ambitie Delft Energieneutraal 2050. Kijk hoe jij energie kunt besparen op de website www.Delftwordtgroen.nl.