Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
085 30 31 506

Adres

Powersplus
Donkere Spaarne 26 rd
2011 JG HAARLEM

 Contact: 085 30 31 506

Team

Kennis, expertise en creativiteit

De specialisten van PowersPlus hebben ruim 20 jaar ervaring met duurzaamheids projecten. U zoekt mogelijkheden van besparing en verduurzaming. U wilt uw bedrijf vergroenen maar weet nu niet waar te beginnen. PowersPlus helpt u uw duurzame ideeën te realiseren.

Iwan van Noort

Duurzame Denker. Schrijft columns voor o.a. Horeca Vizier, sinds 2008 sieren de zonnepanelen al zijn eigen huis en Iwan rijdt de vele klant en prive kilometers sinds 2013 100% volledig elektrisch. Iwan heeft oog voor kwaliteit en met zijn Bestuurlijke Informatie Kunde achtergrond weet hij de projectplannen op haalbaarheid te toetsen en details toe te voegen die een ander zou kunnen vergeten. Vragen stellen is een vak en kwaliteit leveren een passie, zolang duurzaamheid voorop staat en alle belangen eerlijk en open worden meegenomen.

06 489 29 813
iwan@powersplus.nl

Wouter Peltenburg

Architect in hart en nieren. Tekenen is een vak, en het visualiseren van duurzame ideeën onmisbaar om draagvlak te creëren.

Wouter is een kei in opvolgen van ambtelijke procedures zoals gemeentelijke vergunningen en SDE aanvragen. Maar bovenal is Wouter expert in het visualiseren van de oplossingen in beeld: intekenen, berekenen, uitwerken, presenteren. Wouter vormt het stabiele hart van PowersPlus vanuit ons kantoor aan de Donkere Spaarne 26 Rd in Haarlem.

06 458 02 851
wouter@powersplus.nl

Ferdi Vollebregt

Technisch wonder en installatie deskundige. Ferdi is altijd bij met de laatste innovaties uit de markt op gebied van Solar én Wellness. Met zijn bedrijf Ewell heeft Ferdi sinds 2008 al enkele honderden installaties uitgewerkt en geleverd voor de particuliere markt. Met de deelname als partner in PowersPlus kan Ferdi nu ook de grotere klanten beter faciliteren. De focus bij Ferdi is altijd op bewust omgaan met energie en duurzame langjarige energie opwek waarbij plezier niet mag ontbreken.

06 294 55 604
ferdi@powersplus.nl